Kök Nyköping

Specialister på kök från planering till installation |

Övriga tjänster

All inclusive

Vi erbjuder ett unikt servicekoncept som innebär att vi tar hand om allt som krävs för ett nytt kök. Det betyder i praktiken att vi renoverar ditt kök från grunden, river ut det gamla köket och installerar ditt nya kök.

Planering av ditt nya kök

Inledningsvis kommer våra erfarna och skickliga köksinredare på hembesök hos dig där ni tillsammans går igenom ditt behov och dina önskningar på det nya köket. Deras erfarenhet och kunskap av design, funktionalitet och trender kommer väl till pass.

Skräddarsydda kök

När du har bestämt dig för vilket kök du vill ha tillverkas köket i vår fabrik i Finland baserat på ditt köks unika mått. Våra köksinredare tar självfallet det fulla ansvaret för hela processen.

anpassning av stomme för skåp

Demontering av ditt gamla kök

Du behöver inte oroa dig för ditt gamla kök. Våra skickliga och erfarna hantverkare tar hand om demonteringen av den gamla köksinredningen och tar med sig allt när det är klart för återvinning.

Renovering

När köket är ”rent” kan våra skickliga och givetvis certifierade hantverkare vid behov bygga om och fräscha upp det. Vi har stor erfarenhet av VVS, snickeri och måleri.

Finansieringslösningar

Behöver du hjälp med finansiering? Vi erbjuder flexibla och förmånliga finansieringslösningar på våra tjänster. Kontakta oss för mer information.

Allt du behöver för ett nytt kök