Kök Nyköping

Specialister på kök från planering till installation | 0705-60 72 72

Kök

Kompletta kök av högsta finska kvalitet

När det är dags att renovera köket är det mycket man behöver tänka på. Vilket sorts kök man vill ha – ska det vara klassiskt eller modernt? Hur stor är budgeten och vilka färger är det tänkt att köket ska ha? Är köket i behov av en renovering samtidigt? Oavsett hur dina behov ser ut kan vi hjälpa dig med allt.

Vi erbjuder kvalitetskök och en mängd relaterade tjänster som renovering och installation. Vi har gedigen erfarenhet av nya kök och köksrenovering.

Välkommen att kontakta oss för ett första steg mot ditt nya kök.

utsikt från diskbänken

Tillverkning i egen fabrik

När du köper ett att våra kök är du garanterad ett designat kök av högsta kvalitet. Alla snickerier i våra kök är tillverkade i vår finska fabrik. Det gör att vi har full kontroll över produktionen vilket säkerställer att kvaliteten är som vi kräver. Eftersom vi är med under hela produktionen kan vi också garantera att våra kök uppfyller kraven på hållbar utveckling.

Alla våra produkter tillhör klass M1, vilket är den högsta klassen för inomhusluft. Detaljer som metalldelar och liknande importeras och monteras av våra skickliga snickare i fabriken. Som ett tecken på vår kvalitet har vi 10 års garanti på våra snickerier och 30 år på gångjärn och lådmekanismer. Det är vara tryggt och säkert att anlita oss.

Köket – bostadens viktigaste rum

Köket har alltid varit en samlingspunkt i bostaden för hela familjen. Det är viktigt att ha ett trivsamt och funktionellt kök. När man gör en köksrenovering får man inte bara ett trevligare och mer funktionellt kök, det höjer samtidigt värdet på hela huset. På bostadsvisningar är köket som intresserar flest spekulanter. Ett kvalitetskök är alltså även en ren investering för framtiden. Med hjälp av våra köksinredare kan vi skräddarsy ditt drömkök!

Gör en offertförfrågan redan idag!

Kompletta kökslösningar av högsta snitt